Stark närvaro för Tyréns under Grundläggningsdagen

Tyréns monter på grundläggningsdagen

Tyréns närvarade med konsulter den 7 mars Grundläggningsdagen (GD) som riktar sig till entreprenörer, beställare, konsulter, myndigheter med flera inom grundläggningsområdet i vid bemärkelse. Vi deltog med en monter samt ett antal föreläsare. Det var ett rekordantal besökare på mässan i år.

Jaana Gustafsson höll föredrag om ”Georadar som komplement till Geoteknik”. Stefan Larsson pratade om geoteknisk forskning på KTH och Rasmus Müller om sin kommande doktorsavhandling och Håkan Rosqvist föreläste om MaLaGa.

Tillfällen som Grundläggningsdagen är ett givande och ett bra tillfälle för oss inom geoområdet fick visa upp vad man arbetade med och jag själv fick även passa på att vara konferencier i år vilket var riktigt kul. Vi får se vad vi kan hitta på nästa år.