Tyréns visualiseringsbomb!

Hej allihopa och välkomna till mitt sista blogginlägg 2023!

 

Vi blickar tillbaka på ett tufft 2023 som gått i strävsamhetens tecken. Det har varit ett år med stora utmaningar för många och även för visualiseringsteamet på Tyrens. Men detta har även skapat nya möjligheter och gjort att vi har kunnat bredda våra samarbeten. Tack vare Tyréns gröna satsning har vi fått jobba mycket med miljösmarta projekt som vind och solcellsparker. Men även ett helt klimatneutralt handelsområde i Umeå, ”Greenzone 2.0”. Vi vill därför ta detta tillfälle att rikta ett extra varmt tack till alla våra fantastiska kunder och samarbetspartners som har vi haft förtroendet att få göra visualiseringsjobb åt.
Därför är vi extra glada att vi ändå haft privilegiet att få jobba med så många och spännande projekt och vi vill nu dela årets höjdpunkter med er, i form av en visualiseringsbomb. Den sammanfattar allt hårda arbete och jobb vi gjort under 2023. Klicka på länken och titta runt på några av alla projekt vi jobbat med: Årets bildbomb
Vi ser fram emot ännu ett år fyllt med mer spännande och inspirerande projekt!

God jul och gott nytt år önskar hela visualiserings – teamet på Tyréns