Ny bloggare!

Nu blir vi flera på stadsutvecklingsbloggen!
Som ny bloggare får mitt första inlägg bli en presentation av mig och den avdelning jag tillhör.

Jag arbetar som samhällsplanerare med inriktning på stadsplanering på avdelningen för Arkitektur & Planering. Mitt fokus ligger på fysisk planering i form av detalj- och översiktsplanering med mera. Har en examen från Uppsala universitet i samhällsplanering. Hade under studietiden fokus på stadsplanering på lokal- och regionalnivå, trafikplanering, GIS samt samhällsanalyser. Har efter studierna utvecklat kunskaper inom modellering och visualisering.

Har kunskaper inom de vanligaste digitala verktygen för visuell kommunikation. Såsom Photshop, Illustrator, SketchUp, 3ds Max, ArcGIS och CAD. Tror på kommunikation genom det visuella. Likaså har jag tron att den framtida medborgardialogen kommer bli alltmer digital.

Inom avdelningen för Arkitektur & Planering arbetar vi för kvalitativ och långsiktig stadsbyggnad. God arkitektur och planering är för oss en självklarhet. Arkitektur och planering handlar om förhållningssätt och inlevelse, att förstå behov och skapa lösningar. Geografin varierar, liksom platsens fysiska förutsättningar, vem ska bruka en byggnad eller ett område och vilken verksamhet ska inrymmas. Vi tror även att de bästa lösningarna blir till i dialogen mellan beställare och arkitekter samt planerare.

stadanton2

Välj blogg och få våra viktigaste inlägg en gång i veckan direkt till din inkorg