Ett Tyréns

Tyréns

Tyréns på Isbergs gata i Malmö

Nu har äntligen Tyréns nya blogg lanserats, och med den några nya bloggare som – tillsammans med våra veteraner – skall lotsa detta mediala skepp ut i en ocean av blogginlägg. Det är ett av många sätt där både vi, och ni, kan hålla er ajour på vad som händer inom byggsektorn, och här mer specifikt landskapsarkitektur och ljusgestaltning.

Ett sätt att som konsult kunna hålla koll på vad som sker inom den sektor som man verkar inom, och att samtidigt kunna utnyttja det mesta utav sin arbetstid, är fri rörlighet där man arbetar. På Tyréns arbetar vi efter devisen Ett Tyréns, en ambition där man som Tyrénare ska kunna slå upp sin laptop på alla de orter som Tyréns verkar på – och känna sig precis som hemma!

Ett exempel är jag själv, hemmastadd i Malmö men migrerad till Göteborg. Trots att avståndet mellan Sveriges två näst största städer är nästintill obefintligt, kan det kännas ganska långt från hemma. Därför är det så himla fint att jag kan välja att stanna ett par dagar extra i Malmö när jag ändå är på hemvändarhelg, och jobba här på Isbergs gata, när mitt skrivbord egentligen finns på Lilla Badhusgatan/Skeppsbron i Göteborg. Då får jag även möjligheten att uppdatera mina malmökollegor på vad som är hett i Göteborg – och vice versa!

Är du också intresserad av att jobba på Tyréns, och att ha hela Sverige som din arbetsplats? Då tycker jag att du kan klicka in dig här – vi tar löpande emot ansökningar från flera olika yrkesgrupper!

Välj blogg och få våra viktigaste inlägg en gång i veckan direkt till din inkorg